Ga naar de inhoud

deRijder voor bedrijven

Met een leuke groep mensen op pad met de motor. Wat is er nu leuker dan dat? Hoe mooi is het om dit met je collega’s te kunnen doen? Heb je gelijk maandagochtend bij het koffieapparaat een extra onderwerp om over te praten. Of als een mooi relatie event met klanten, of een bedrijfsincentive voor medewerkers van je relaties, er is zoveel mogelijk!

Motortrainingen voor bedrijven

Alle onze trainingen, clinics en reizen zijn geschikt voor particulieren. Maar er blijkt ook veel vraag vanuit de zakelijke markt te komen. En dat is ook niet gek, want er zijn zoveel motorrijders in Nederland, zeker bij bedrijven die ook nog eens gerelateerd zijn aan de motorbranche.

We noemen op deze pagina een aantal voorbeelden, maar natuurlijk zijn ál onze diensten geschikt voor bedrijven.

Bedrijfsuitje voor motorrijders

Zijn er veel collega’s die motorrijden binnen je bedrijf? Dan is een bedrijfsuitje van deRijder een leuke ervaring om nooit meer te vergeten! Natuurlijk kan dit ook als een relatie event ingezet worden voor klanten en leveranciers. Of wat dacht je van een bedrijfsincentive voor medewerkers van je relaties!

We kunnen de dag inrichten zoals je dat zelf wilt. We kunnen bijvoorbeeld een clinic Bochten met de motor doen. De clinic bestaat uit 2 delen: beheersing van het voertuig en beheersing van de situatie.

Of wat dacht je van een clinic Motorrijden met Minder Risico. Tijdens deze gecombineerde theorie- en praktijktraining leer je de grootste risico’s voor motorrijders beter te herkennen en hierop adequaat te reageren vóórdat het een probleem wordt.

Ga je liever een dagje of langer naar het buitenland? Zelfs dat kan! We kunnen samen een 1-daagse clinic Bochten in de bergen voor je collega’s of relaties inrichten. Of we gaan een heel weekend op pad met één van de motorreizen met rijvaardigheidstraining die we aanbieden voor de verschillende niveaus.

Leuke cadeaubon voor de motorliefhebber

Heb jij een collega of relatie die graag motorrijdt? Of misschien wil gaan motorrijden? Dan hebben wij het perfecte cadeau voor jou! Wat dacht je van een cadeaubon van deRijder? De waarde bepaal je zelf en is in te zetten voor al onze diensten. Van een proefles tot een opfriscursus of die toffe motorreis!

We sturen de bon rechtstreeks naar je relatie, in een mooie envelop. Wil je hem zelf geven of versturen naar iemand anders? Dan ontvang je de bon met een mooie envelop erbij om zelf te versturen.

En, ga jij voor dat originele én stoere cadeau voor een verjaardag, een afscheid of gewoon om een relatie te bedanken? Super persoonlijk! Lees er meer over via deze pagina.

En er kan nog zoveel meer

Natuurlijk kunnen we ook wat samenstellen dat nog niet op onze website terug te vinden is. Wat dacht je van een informatieve, maar leuke informatiesessie over bijvoorbeeld Motorrijden met minder risico? Vraag gerust naar onze ideeën en neem contact op!