Duurzaamheid

Naast de principes Beter, Leuker, Veiliger is er nog iets waar déRijder veel waarde aan hecht, en dat is duurzaamheid. In dit kader wil déRijder graag de CO2-uitstoot van de motorfiets compenseren. Daarom doneert hij voor elke geslaagde motorrijbewijs-leerling óf deelnemer aan een rijvaardigheidstraining in het 1-2-Tree programma van de stichting Trees for All.

Maar déRijder draagt op meer manieren bij aan een beter milieu.

Zo heeft déRijder een zgn. paperless office en bespaart op die manier op papier en inkt. Bovendien investeert déRijder in biologisch afbreekbare reinigings- en onderhoudsmiddelen voor de motorfiets . Een beter milieu begint immers nog altijd bij jezelf.

Lees verder bij Trees for All​

bomen gepland door déRijder

Een boom in Nederland, een boom in het buitenland!

1-2-Tree is er voor iedereen die de wereld groener wil achter laten, particulier of zakelijk. Jaarlijks verdwijnen er 10 miljard bomen. Met dit project gaat Trees for All verdere ontbossing van onze aarde tegen. Met 1-2-Tree zorg je voor 2 bomen per persoon per jaar. 1 boom tastbaar én dichtbij in Nederland en 1 dáár waar de bomen meer CO2 opnemen. In dit geval is dat in Bolivia, waar de geplant boom bijdraagt aan herbebossing van het tropisch regenwoud en een verbeterde sociaal-economische positie van Boliviaanse boeren.