Ga naar de inhoud

Vergroot je Vrijheid

Deze ervaar je met je motor als compagnon. Samen trek je erop uit, op jouw moment en op jouw manier. Wil je hierin geen beperkingen?

Wie is deRijder?

Of je nou een beginnende motorrijder óf ervaren motorrijder bent; íedereen die zijn vrijheid wil vergroten en plezierig en veilig wil motorrijden, is bij deRijder aan het juiste adres.

Eric Smulders, specialist in motorrijden!

“Motorrijden is al ruim 30 jaar mijn passie! Het hoort bij mij, het zit in mijn bloed. Opgegroeid tussen bromfietsen en (cross)motoren wilde ik van kinds af aan motorcoureur worden. Op mijn 9e jaar begon ik met sparen om met 18 jaar motor te kunnen rijden. Dat is gelukt en sindsdien heeft er altijd minstens één motorfiets in de garage gestaan. Inmiddels heeft Europa weinig geheimen meer, en ook in Azië zijn veel kilometers afgelegd.”

Ik help je graag jouw passie te verwezenlijken en vrijheid te vergroten met gespecialiseerde motortrainingen!

Motorrijinstructeur

“Na een loopbaan in het bedrijfsleven heb ik van mijn hobby en passie mijn werk gemaakt. Om dit werk op een professionele manier te kunnen doen ben ik opgeleid tot motorrijinstructeur (WRM) en KNMV gediplomeerd motorrijinstructeur (KGI), en gebruik ik mijn 30 jaar ervaring.”

Motorreizen en motortrainingen

“Mijn verantwoordelijkheid gaat verder dan alléén de basisvereisten meegeven. Ik verzorg een volledig trainingsprogramma, dat draait om drie principes: Beter, Leuker en Veiliger.

Dit moet ertoe leiden dat motorrijders meer vrijheid ervaren, en door beter te rijden met meer plezier op de motor stappen en veiliger rijden.

Om dit te bereiken werk ik samen met partners die deze visie ondersteunen en ga ik te werk zoals ik ben: professioneel, betrouwbaar, nauwkeurig, gestructureerd, mensgericht en resultaatgericht.”

Clinic motorrijden
deRijder Motorreis met gids