déRijder - Eric Smulders

Of je nou wil beginnen met motorrijden óf een ervaren rijder bent; íedereen die op een betrouwbare en veilige manier wil (leren) motorrijden, is bij déRijder aan het juiste adres.

De man achter déRijder is Eric Smulders, professioneel motorrijder en specialist in rijden!

“Motorrijden is mijn passie. Deze wil ik delen door anderen te helpen hún passie te verwezenlijken en samen de basis te leggen voor een leven lang veilig en plezierig motorrijden.”

Motorrijinstructeur

“Om dit op een professionele manier te kunnen doen, ben ik opgeleid tot motor rijinstructeur en KNMV gediplomeerd motor rijinstructeur (KGI) én gebruik ik mijn 30 jaar ervaring.”

Eric Smulders - Motorrijinstructeur

Drie principes

Motorrijopleiding en training

“Mijn verantwoordelijkheid gaat verder dan alléén de basisvereisten meegeven en opleiden om het motorrijbewijs te behalen. Ik verzorg een volledig opleidings- en trainingsprogramma, dat draait om drie principes: Beter, Leuker en Veiliger.

Dit moet ertoe leiden dat mensen door beter te leren motorrijden ook veiliger rijden,  en met meer plezier op de motor stappen. Om dit te bereiken werk ik samen met partners die deze visie ondersteunen en ga ik te werk zoals ik ben: professioneel, betrouwbaar, nauwkeurig, gestructureerd, mens- en resultaatgericht.”

Bekijk het aanbod van trainingen