deRijder - Eric Smulders

Of je nou wil starten met motorrijden óf een ervaren motorrijder bent; íedereen die op een betrouwbare en veilige manier wil motorrijden, is bij deRijder aan het juiste adres.

De man achter deRijder is Eric Smulders, specialist in motorrijden!

“Motorrijden is mijn passie!
Deze wil ik delen door anderen te helpen hún passie te verwezenlijken en samen de basis te leggen voor een leven lang veilig en plezierig motorrijden.”

Motorrijinstructeur

“Om dit op een professionele manier te kunnen doen, ben ik opgeleid tot motor rijinstructeur en KNMV gediplomeerd motor rijinstructeur (KGI) én gebruik ik mijn 30 jaar ervaring.”

Eric Smulders - Motorrijinstructeur

Drie principes

Motorrijopleiding en motortrainingen

“Mijn verantwoordelijkheid gaat verder dan alléén de basisvereisten meegeven en opleiden om het motorrijbewijs te behalen. Ik verzorg een volledig opleidings- en trainingsprogramma, dat draait om drie principes: Beter, Leuker en Veiliger.

Dit moet ertoe leiden dat mensen door beter te leren motorrijden ook veiliger rijden,  en met meer plezier op de motor stappen. Om dit te bereiken werk ik samen met partners die deze visie ondersteunen en ga ik te werk zoals ik ben: professioneel, betrouwbaar, nauwkeurig, gestructureerd, mens- en resultaatgericht.”

Bekijk het aanbod van motortrainingen