Ga naar de inhoud

Gratis workshop remmen met de motor!

Het motorseizoen 2021 barst eindelijk weer los, tijd om te starten met de voorbereidingen! Je checkt je motorbanden, vloeistoffen, verlichting, aandrijving (ketting) en de papierwinkel. Maar hoe bereid jij jezelf voor op het nieuwe motorseizoen?

Lees verder
Locatie Herberg De Schutskuil (Oude Grintweg 100, 5688 MB Oirschot)

Het motorseizoen 2021 barst eindelijk weer los, tijd om te starten met de voorbereidingen! Je checkt je motorbanden, vloeistoffen, verlichting, aandrijving (ketting) en de papierwinkel.

Maar hoe bereid jij jezelf voor op het nieuwe motorseizoen? Bijvoorbeeld het remmen? Remmen is per slot van rekening een zeer belangrijk onderdeel van motorrijden. Je leest er alles over in mijn blog.

deRijder helpt je hiermee met een gratis workshop: Remmen met de motor!

Hierin kijken we naar jouw huidige remprestaties en krijg je tips over eventuele verbeteringen. Start hiermee goed voorbereid aan jouw nieuwe seizoen!

De workshop wordt begeleid door een motorrijinstructeur van deRijder, zelf gepassioneerd motorrijder en gespecialiseerde en ervaren rijvaardigheidsinstructeur, opgeleid volgens het Nederlandse systeem van rijonderricht (WRM). Ook is hij opgeleid tot KNMV gediplomeerd motorrij-instructeur (KGI).

Om deel te kunnen nemen moet je in het bezit zijn van een geldig motorrijbewijs en een eigen, in technisch goede staat verkerende motor zonder zijspan en/of aanhanger.

Deelname is gratis, wel vragen we een vrijwillige bijdrage van minimaal €10,00 per deelnemer. Deze bijdrage wordt gedoneerd aan Trees for All ter compensatie van de CO2 uitstoot. Jij blij én het milieu blij.

Meer info vind je via https://treesforall.nl/

Wanneer:
Zondag 28 Maart 2021

  • Sessie 1 van 10:30 tot 11:30
  • Sessie 2 van 12:00 tot 13:00
  • Sessie 3 van 13:30 tot 14:30
  • Sessie 4 van 15:00 tot 16:00

Er zijn 4 sessies, per sessie kunnen maximaal 4 motoren deelnemen.
Vol = vol!

Waar:
Herberg De Schutskuil
Oude Grintweg 100
5688 MB Oirschot

Ja, ik ga mee en schrijf mij in!

Om je in te schrijven vul je onderstaand formulier in!

Agenda

Er zijn helaas geen beschikbare data gevonden.