Persoonlijk advies

Ondervind jij problemen tijdens het motorrijden?
Mis je vertrouwen? Kun je er niet 100% van genieten?

deRijder helpt je met analyse van het probleem en advies voor de oplossing.

Geheel op maat, persoonlijk en discreet!

Persoonlijk advies

Herken jij je daarin? Geen nood, je bent niet de enige.
Veel motorrijders kloppen aan bij deRijder omdat ze problemen ervaren tijdens het motorrijden. Ze missen vertrouwen op bepaalde vlakken, kunnen niet volledig genieten van het motorrijden en willen heel graag een gespecialiseerde analyse van het probleem en
advies op maat voor een oplossing.
100% persoonlijk en discreet!

Dit kunnen mentale obstakels zijn, zoals angst om in de bergen te rijden of een nare ervaring met rijden door bochten. Maar ook fysieke problemen komen voor, doordat de motorrijder niet ontspannen op de motor zit of zich niet helemaal veilig of comfortabel voelt met een duopassagier achterop.

deRijder helpt je met analyse van het probleem en advies voor de oplossing. Geheel op maat, 100% persoonlijk en discreet, zodat jij weer helemaal kunt genieten van het motorrijden!

1 op 1 intake voor analyse en advies

Tijdens een 1 op 1 intake van twee uur analyseren we samen het probleem en bepalen de weg naar de oplossing. Je duopassagier is ook van harte welkom tijdens deze intake, vaak hebben jullie samen een aandeel in de oplossing.

deRijder - Persoonlijk advies motorrijden

We starten met een persoonlijk gesprek. Onder het genot van een kop koffie/thee bespreken we de aard en achtergrond van het probleem, om goed te begrijpen in welke richting we de oplossing moeten zoeken. Heb je een nieuwe motor of nieuwe duopassagier? Heb je een nare ervaring tijdens het motorrijden of heb je iets naars zien gebeuren?
Dit kan allemaal van belang zijn.

Vervolgens doen we enkele eenvoudige checks met je motorfiets. Zo kan bijvoorbeeld de bandenspanning of de instelling van de vering al zeer bepalend zijn voor het gedrag van de motorfiets en jouw gevoel met je motorfiets beïnvloeden.

Aansluitend rijden we een speciale test-route op de motor om verdere mogelijke oorzaken vast te stellen. Tijdens deze rit worden videobeelden gemaakt om jouw rijstijl goed in beeld te brengen, evenals de eventuele obstakels die je tijdens het rijden ondervindt. Ook hierin betrekken we je eventuele duopassagier.

Na afloop van de rit analyseren we alle informatie en krijg je advies voor de mogelijk(e) oplossing(en). Indien er een vervolgtraject gewenst is dan maken we hier nieuwe afspraken voor, deze vallen buiten dit adviestraject.

Oplossing op maat

Plannen we een vervolgafspraak? Dan gaan we aan de slag om te werken aan oplossingen zodat je snel weer lekker ontspannen en met plezier op de motor zit!
Hierbij maken we gebruik van de ingrediënten uit het Veilig Vooruit  programma en de motortrainingen.

Motortrainingen

Wat je behoefte ook is, deRijder helpt je zodat jij weer vol vertrouwen en met plezier op de motor zit, en volop kunt genieten van motorrijden. Wil je meer verdieping? Meld je dan aan voor een van de motortrainingen van deRijder.

deRijder - persoonlijk advies

Alle trainingen worden vol enthousiasme gegeven en begeleid door een motorrijinstructeur van deRijder, zelf gepassioneerd motorrijder en gespecialiseerde en ervaren rijvaardigheidsinstructeur, opgeleid volgens het Nederlandse systeem van rijonderricht (WRM). Ook is hij opgeleid tot KNMV gediplomeerd motorrij-instructeur (KGI).

Kosten

De intake kost € 179,- en is 100% persoonlijk en discreet.
Je duopassagier is welkom zonder extra kosten!

opfriscursus motorrijden

Schrijf je nu in voor persoonlijk advies

Ik wou weer vertrouwen krijgen in mezelf. Na het Persoonlijk Advies rij Ik veel meer ontspannen en met meer plezier dan dat ik ooit gedaan heb.

Syl