persoonlijk advies

Ondervind jij op enige wijze problemen tijdens het motorrijden? Dan kan deRijder je helpen met een persoonlijk advies en een oplossing geheel op maat!

Veel motorrijders komen bij deRijder niet alleen omdat ze beter willen leren rijden, maar ook omdat ze bepaalde obstakels willen overkomen. Dit kunnen mentale obstakels zijn, zoals angst om in de bergen te rijden of een slechte ervaring met rijden door bijvoorbeeld bochten. Maar ook fysieke problemen komen voor, doordat een motorrijder om een of andere reden niet ontspannen op de motor zit of zich bijvoorbeeld niet helemaal veilig of comfortabel voelt met een passagier achterop.

Een-op-een intake

Ondervind jij op enige wijze problemen tijdens het motorrijden? Dan kan deRijder je helpen met een oplossing geheel op maat. We starten altijd met een-op-een intake van twee uur. We starten met een persoonlijk gesprek en aansluitend een rit op de motor om de oorzaak voor jouw probleem vast te stellen. Tijdens de rit worden videobeelden gemaakt om jouw rijstijl goed in beeld te brengen, evenals de eventuele obstakels die jij tijdens het rijden ondervindt.

Oplossing op maat

Vervolgens gaan we aan de slag met een oplossing zodat jij zo snel mogelijk weer lekker ontspannen op de motor zit! Wil jij bijvoorbeeld snel beter leren rijden in bochten? Dan geeft deRijder je advies over hoe je dit het beste kunt doen. Dit hoeft niet altijd iets te zijn dat bij de motorrijder zelf ligt. Soms kan een simpele oplossing als de bandenspanning aanpassen al voor veel verbetering zorgen. Tijdens een vervolgafspraak, gericht op beheersing van de motor en/of de situatie, kijken we samen of je baat hebt bij de geboden oplossing en sturen we – om in vaktermen te blijven – zo nodig bij!

Trainingen

Wat je behoefte ook is, deRijder helpt je zodat jij weer vol vertrouwen en met plezier op de motor zit. Wil je meer verdieping? Meld je dan aan voor een van de trainingen van deRijder.
Alle trainingen worden vol enthousiasme begeleid door een ervaren en gespecialiseerde motorrij- en rijvaardigheidsinstructeur.

Kosten

Een 2 uur 1 op 1  intake kost € 169,- en is dus 100% persoonlijk en discreet!

Contact

Meer informatie of een afspraak maken?
Neem contact op! Tot gauw!

Schrijf je nu in voor persoonlijk advies