Motorrijden met meiden

Het gevoel van vrijheid op de motor, wil jij dat ook ervaren?

Het gevoel van vrijheid op de motor, dát willen vrouwen ervaren. Wij zien steeds meer vrouwen op onze clinics en reizen. Dat is ook niet gek, want er zijn steeds meer vrouwen die motorrijden! En onze aanpak blijkt naadloos aan te sluiten bij vrouwen.

Motorrijden is onze passie bij deRijder, en die passie delen we graag met je. Maar niet iedereen heeft dezelfde behoeften. Wij houden van een persoonlijke aanpak en dat vraagt om maatwerk. We passen onze diensten daarom constant aan, aan wat onze klanten graag willen.

We merken dat vrouwen het vaak prettig vinden om met enkel vrouwen op reis te gaan, dus zijn we hierin mee gegaan. De eerste edities van ‘Motorrijden met Meiden’ in 2021 waren direct een succes en inmiddels komt dit écht van de grond.

Bekijk de ervaringen van deze deelneemsters aan de training in deze video:

Motorrijden met vrouwen, dat is genieten!

We merken tijdens de reizen Motorreizen met Meiden dat de sfeer ontspannen is. Het rijgedrag is wat behoedzamer en we leggen extra de nadruk op het wegnemen van spanningen en zorgen voor het teruggeven van vertrouwen. Ook uit de reacties die we terugkrijgen van de dames, merken we dat dit erg gewaardeerd wordt. Bekijk daarvoor de reviews op deze pagina.

Motorrijden moet veilig en vertrouwd voelen, pas dan kun je écht genieten. Als je de controle hebt over de motorfiets, voel je je zeker. En wij vinden het gewoon heel gezellig om met een leuke meidenclub op motorvakantie te gaan. Het voelt ontspannen en de sfeer is prettig! Dat smaakt naar meer.

Wat bieden we speciaal voor vrouwen aan?

Op dit moment kun je voor onze motorreizen kiezen voor de Motorrijden met Meiden variant. Natuurlijk kun je als vrouw gewoon deelnemen aan alle reguliere reizen. Maar als het je het prettiger vindt om eens met alleen maar vrouwen op reis te gaan, kan dat. Eerdere edities van Motorrijden met Meiden waren al een groot succes!

Zie je op onze website een clinic of cursus en zou je die ook graag met enkel dames willen volgen? Trek dan gerust aan de bel! Wie weet, kunnen we daar ook wat voor samenstellen. Want maatwerk is waar wij voor staan.

Data motorreizen ‘Motorrijden voor meiden’ met rijvaardigheidstraining:

Basis editie:

Basis XL editie:

Plus editie:

Plus XL editie:

Interesse?

Wil jij graag Motorrijden met Meiden? Of heb je nog vragen? Bel of mail ons. Ga je mee, lekker genieten van motorrijden?

Lekker met de meiden een fantastisch, zorgeloos tot in de puntjes uitgedacht gezellig weekend. Heel veel geleerd en in een prachtige omgeving de voetrem leren waarderen. Wil je "Zen" op de motor door de vallei dan moet je bij Eric zijn. Bedankt!

Christine

Nu geen spanning en angst meer bij het nemen van haarspeldbochten. En technieken geleerd die je in het vlakke Nederland niet kunt leren. Met veel meer vertrouwen de bergen in.

Hanneke H

Pittige oefeningen op het oefenterrein, maar zeer nuttig. Door de oefeningen ga je met zo veel meer vertrouwen de weg op! De instructies en begeleiding waren top, met veel geduld en de nodige humor. Het rijden in de bergen werd steeds leuker en op het laatst puur genieten. Naast leerzaam ook heel gezellig en hebben we prachtige routes gereden. Echt een aanrader!

Ellen

Met 6 dames een TOP weekend gehad met deRijder. We hebben veel geleerd tijdens de bergtraining. Nu met nog meer plezier op pad.

Monique

Gedurende de rit krijg je de juiste aanwijzingen die je tijdens een uitdagend moment verder helpen. Voor een super leuk en vooral leerzaam weekend ben je bij deRijder aan het juiste adres.

Christianne

Ik ben nog zelfverzekerder motor gaan rijden door de motorreis met het rijvaardigheidstraining in de bergen. Prachtige routes, goede lunch stops en 's avonds een gezellig diner in het hotel. Voor herhaling vatbaar en ik kan iedereen deze training aanraden!

Hanneke K

Het weekend heeft een duidelijk opbouw waarin de vaardigheden en routes steeds iets uitdagender worden. Veel persoonlijk aandacht waardoor ik aan het einde van het weekend met meer kennis, vaardigheden en zelfvertrouwen kon motorrijden. Zeker een aanrader!

Renske

Er is tijd voor persoonlijke aandacht zodat ieders doel behaald wordt. De rust, kennis en expertise van de instructeur maakt dat mijn rijvaardigheid naar een hoger level is gebracht. deRijder is een aanrader, ik kom terug!

Rachelle

Instructie is super, theorie wordt direct in de praktijk gebracht met goede persoonlijke begeleiding. Ik rijd nu met goed gevoel en zekerheid door iedere bocht! Aanrader!!

Colinda