Ga naar de inhoud

Motorrijden met meiden

Het gevoel van vrijheid op de motor, wil jij dat ook ervaren?

Het gevoel van vrijheid op de motor, dát willen vrouwen ervaren. Wij zien steeds meer vrouwen op onze clinics en reizen. Dat is ook niet gek, want er zijn steeds meer vrouwen die motorrijden! En onze aanpak blijkt naadloos aan te sluiten bij vrouwen. Kom je ook motorrijden met meiden?

Motorrijden is onze passie bij deRijder, en die passie delen we graag met je. Maar niet iedereen heeft dezelfde behoeften. Wij houden van een persoonlijke aanpak en dat vraagt om maatwerk. We passen onze diensten daarom constant aan, aan wat onze klanten graag willen.

We merken dat vrouwen het vaak prettig vinden om met enkel vrouwen op reis te gaan, dus zijn we hierin mee gegaan. De eerste edities van ‘Motorrijden met Meiden’ in 2021 waren direct een succes en inmiddels komt dit écht van de grond.

Motorrijden met meiden, dat is genieten!

We merken tijdens de reizen Motorreizen met Meiden dat de sfeer ontspannen is. Het rijgedrag is wat behoedzamer en we leggen extra de nadruk op het wegnemen van spanningen en zorgen voor het teruggeven van vertrouwen. Ook uit de reacties die we terugkrijgen van de dames, merken we dat dit erg gewaardeerd wordt. Bekijk daarvoor de reviews op deze pagina.

Motorrijden moet veilig en vertrouwd voelen, pas dan kun je écht genieten. Als je de controle hebt over de motorfiets, voel je je zeker. En wij vinden het gewoon heel gezellig om met een leuke meidenclub op motorvakantie te gaan. Het voelt ontspannen en de sfeer is prettig! Dat smaakt naar meer.

Wat bieden we speciaal voor vrouwen aan?

Je kunt voor onze motorreizen kiezen voor de Motorrijden met Meiden variant. Natuurlijk kun je als vrouw gewoon deelnemen aan alle reguliere reizen. Kijk in ons aanbod in de agenda welke data we gereserveerd hebben voor meiden! Zie je een clinic of cursus en zou je die ook graag met enkel dames willen volgen? Trek dan gerust aan de bel!
Motorreizen