Ga naar de inhoud

3-daagse motorvakantie met een privé gids

Lees verder
Locatie Hotel Zur Post Waldbreitbach
Inschrijfgeld €199,-
Hotelkosten (p.p.) 1p kamer €192,- (niet inbegrepen)
Hotelkosten (p.p.) 2p kamer €172,- (niet inbegrepen)
Beginner Vroeg gevorderd Gevorderd

Wil je eropuit gaan, even alles achter je laten en gezellig met een groepje liefhebbers ontspannen? deRijder helpt je met een korte motorreis; een betaalbare en 3-daagse motorvakantie met een privé gids!

Motorvakantie met een privé gids

Gun jezelf een paar dagen heerlijk ontspannen motorrijden, overnachten in een goed hotel en verder geen gedoe. Een lekker lang weekend weg, met je motor als compagnon en vergeet even alles! Volg je privé gids als voorrijder! Ontspannen volgend ontdek je mooie routes met talloze prachtige bochtige wegen omweven met burchten, kastelen en historische vestingstadjes in de Eifel, het Westerwald en Rijn-Loreley vallei.

Op een rijtje…

 • 3 daagse motorreis met voorrijder, heerlijk onbezorgd volgen met de motor;
 • Gezellig samen met andere motorrijders;
 • Geen gedoe met routes en navigatie systemen;
 • Verzekerd zijn van mooie routes;
 • Verzekerd zijn van de beste stuurwegen in mooie streken;
 • Kleine groep (maximaal 6 motoren), lekker vlot en makkelijk reizen;
 • Verzekerd van luxe hotel incl. veilige overdekte stalling van jouw motorfiets!

Hoe ziet de motorvakantie met privé gids eruit?

Dag 1 (+/- 250km):

We verzamelen om 08:30 in Heerlen, om 09:00 vertrekken we richting Duitsland. Direct na Aachen rijden we via de Eifel over secundaire wegen. De moeilijkheidsgraad bouwt rustig op maar de route is vanaf de eerste meters om te smullen! We stoppen tijdig om te tanken, de benen te strekken en te lunchen. Bij aankomst bij het hotel is er tijd om op te frissen en aansluitend een heerlijk diner! Liefhebbers kunnen ook nog gratis gebruik maken van de wellnessruimte met sauna en stoombad.

Dag 2 (+/- 250km):

Na een uitgebreid ontbijtbuffet vertrekken we omstreeks 09:00. Een prachtige route via het Westerwald en Rijn-Loreley vallei, waarbij we ook het stadje Nassau passeren. De oorsprong van Oranje Nassau, zo wordt gefluisterd… We stoppen tijdig om te tanken, de benen te strekken en te lunchen. Terug bij het hotel is er gelegenheid om na te praten met een drankje, lekker opfrissen en aansluitend een heerlijk diner! Liefhebbers kunnen ook nog gratis gebruik maken van de wellnessruimte met sauna en stoombad.

Dag 3 (+/- 250km):

Na een uitgebreid ontbijtbuffet vertrekken we omstreeks 09:00 voor de route terug richting Nederland via het Westerwald en Eifel. We stoppen tijdig om te tanken, de benen te strekken en te lunchen. Terug in Aachen eindigt de reis omstreeks 16:00. Daar sluiten we het motorweekend af en kan iedereen zijn eigen weg vervolgen.

De locatie in Waldbreitbach (Duitsland)

Tijdens deze motorreis in de bergen verblijven we in het luxe 3-sterren hotel Zur Post in Waldbreitbach. Een prachtig vakwerk dorp in het idyllische Wiedtal. Meer informatie over het hotel tref je op www.hotelzurpost.de.

We verblijven 2 nachten in een luxe 1 of 2-persoonskamer met eigen douche, toilet en Wifi. We genieten elke dag van het uitgebreid ontbijtbuffet en 3-gangen diner. We kunnen gebruik maken van de van sauna en stoombad. ’s Avonds zetten we onze motoren veilig in de garage.

Meer informatie?

Lees hieronder de veelgestelde voor meer informatie! Daar lees je ook meer over wat er wel/niet inbegrepen zit in de kosten.

 

Ja, ik ga mee en schrijf mij in!

Om je in te schrijven vul je onderstaand formulier in!

deRijder Motorreis met gids

"Motorrijden zit in mijn genen, mijn hele familie rijdt motor of heeft dat gedaan. Motorrijden staat voor mij gelijk aan het ongekende gevoel van vrijheid en het rijden in de bergen vergroot dit gevoel nog eens. "

Petra

Agenda

Er zijn helaas geen beschikbare data gevonden.

Veelgestelde vragen

 • Door wie wordt de reis begeleid?

  De reis wordt begeleid door een motorrijinstructeur van deRijder. Voor deze reis is dit Petra. Motorrijden zit in haar genen, haar hele familie rijdt motor of heeft dat gedaan. Haar eigen motor stond al in de garage voordat ze haar rijbewijs had, zo’n 30 jaar geleden. Motorrijden staat voor haar gelijk aan het ongekende gevoel van vrijheid en het rijden in de bergen vergroot dit gevoel nog eens. En samen met een groepje gelijkgestemden is het natuurlijk helemaal fantastisch om op pad te zijn. Dat wil ze je graag mee laten beleven!

 • Voor wie is deze reis geschikt?

  Al onze motorreizen zijn bedoeld voor motorrijders die zich onder normale omstandigheden vertrouwd voelen met motorrijden en vlot door het verkeer kunnen bewegen. Om deel te kunnen nemen moet je in het bezit zijn van een geldig motorrijbewijs en een eigen, in technisch goede staat verkerende motor. Deze is voorzien van een CE goedgekeurde uitlaat en heeft geen zijspan en/of aanhanger.

  Ervaring met motorrijden in een bergachtige omgeving is een pré, de route bevat veel bochten en behoorlijk pittige technische trajecten. Voel je nog niet vertrouwd met het rijden van bochten in de bergen? Volg eerst de clinic Bochten in de Bergen. Snelheidsindicatie van het reistempo: de wettelijke maximumsnelheden, sportief toeren. Het reistempo wordt afgestemd op de deelnemers in de groep.

 • Kan er een duopassagier mee?

  Dat kan! De kosten voor deRijder komen op €199,- per motorfiets. Een duopassagier kan gratis meerijden. De hotelkosten komen op €172,- per persoon.

 • Wat zit er in de kosten inbegrepen?

  De kosten voor deRijder komen op €199,- per motorfiets. Deze betaal je bij inschrijving. Een duopassagier kan gratis meerijden.

  De hotelkosten komen op €172,- per persoon. Slaap je liever in een 1-persoonskamer? Dat kan natuurlijk, dan betaal je €192,-.
  Deze betaling doe je zelf direct bij het hotel. Geen verborgen marges die het (te) kostbaar maken!

  Niet inbegrepen zijn de lunches, drankjes en de kosten voor je voertuig.

Motorreis door de bergen - Motortrainingen - gevorderde motor training - motor cursus gevorderden - motor rijvaardigheidstraining - motorrijvaardigheidstraining - rijvaardigheidscursus motor - rijvaardigheidstraining motor
deRijder Motorreis met gids
deRijder - Motorvakantie met gids
deRijder motorreis met rijvaardigheidtraining gevorderden
motorvakantie met een privé gids
Genieten van mooie vakwerk dorpjes
bochten in de bergen - motorreis door de bergen
deRijder - Motorvakantie met gids
deRijder - Motorvakantie met gids