Je motorrijbewijs halen?

Altijd al willen motorrijden? Al toerend je vrijheid voelen? Dat is geweldig!

Daarvoor moet je eerst ‘het roze pasje’ binnenhalen, je motorrijbewijs.

Motorrijdend leren motorrijden

Wil je dat graag op een leuke en ontspannen manier doen?
En het liefst tijdens je motorrijles al starten met de beleving van het motorrijden?
Dat kan bij deRijder! Wij noemen dat motorrijdend leren motorrijden.

Je motorrijbewijs halen met 100% maatwerk

Bij deRijder vinden we dat motorrijles maatwerk is, 100%!
Dat betekent dat je altijd solo les hebt. Dus 1 op 1 met je rijinstructeur die jou persoonlijk leert kennen. Het lesprogramma stemmen we af op jouw leertempo. Niet iedereen is namelijk geschikt voor een spoedcursus.

Mooi hoe een klant dit maatwerk omschrijft:

“deRijder is absoluut geen uren-fabriek waarbij de volgende leerling al klaar staat. Je krijgt maatwerk.”

Ook kijken we naar jouw persoonlijke behoefte en wensen. In de reviews wordt deze persoonlijke aandacht vaak aangehaald:

“Niet alleen vakinhoudelijk een erg goede leraar, maar ook iemand die betrokken is bij zijn leerlingen en hun omgeving.”

Zijn er andere behoeften of wensen? Bel gerust eens en wij stemmen de lessen af!

Motorrijdend leren motorrijden

We gaan zoveel mogelijk rijden op de weg, zo leer je al motorrijdend motorrijden. Je leert omgaan met veel afwisseling. Niet steeds heen en weer naar hetzelfde oefenterrein maar verschillende routes naar diverse oefenlocaties. Verschillende type wegen, (weer)omstandigheden en verkeersdrukte. Dat maakt jou een échte motorrijder!

deRijder - Bochten met de Motor - motorrijden goede kijktechniek

deRijder is gespecialiseerd in motorrijden en helpt jou om de motorvaardigheden te beheersen en hiermee de CBR-examinator te overtuigen om jou te laten slagen!

Eigenlijk vertelt een klant deze manier van lesgeven heel goed:

“De lat ligt hoog. Je leert te handelen en te denken als een echte motorrijder. Niet als iemand die slechts op een motor zit en wat oefeningen leert voor het examen.”

In deze video de ervaring van een kandidaat:

Wil je meer referenties lezen? Dat kan via Google knop rechtsonder op deze pagina!

deRijder - motorrijles

In welke stappen behaal je je motorrijbewijs?

De eerste fase van de praktijk lessen start met voertuigbeheersing (AVB). Op een afgesloten terrein leer je onder andere achteruit parkeren, slalommen, wegrijden uit parkeervak, achtjes draaien en stapvoets rijden. Als je dit beheerst volgt een examen.

De volgende stap zijn de praktijklessen verkeersdeelneming (AVD), waarna ook een praktijk examen volgt.

Voordat je het praktijkexamen verkeersdeelneming voor de motor mag doen, doe je theorie-examen bij het CBR. Heb je alles voldoende afgerond dan ontvang je het felbegeerde roze pasje, je motorrijbewijs!

Meer informatie

Een Try-out of proefles?

Twijfel je nog, of wil je eerst nader kennis maken met je instructeur? Dat kan natuurlijk! Plan dan een try-out ofwel proefles.

Een Try-out duurt 1,5 uur en kost €60,00.
Indien je daarna besluit te starten met lessen brengen we 1 uur minder in rekening op de vervolglessen. Zo is je proefles gratis!

En dan heb ik mijn motorrijbewijs, en dan?

Dan ga je natuurlijk lekker veel toeren! Maar weet dat deRijder er ook voor je is ná je examen. deRijder is er voor íedereen die zijn vrijheid wil vergroten en plezierig en veilig wil motorrijden!

Wij zijn er voor de beginnende én ervaren motorrijder. Zo kunnen we je bijvoorbeeld uiteindelijk helpen met het motorrijden in de bergen en met meer vertrouwen door bochten rijden.

Maar dat is voor latere zorg, zorg eerst maar eens dat je dat roze pasje binnen hebt en gaat genieten van je vrijheid!

Prijzen

Aantal lesurenPrijs Incl BTW
Try-out1,5€ 60,00
Startpakket (*)(**) 10€ 965,00
Aanvullende lessen2€ 125,00
4€ 240,00
6€ 360,00
8€ 480,00
10€ 600,00
Her-examens (**)AVB€ 115,00
AVD€ 250,00
(*) Inclusief 1x AVB en 1x AVD examen
(**) Examenkosten zijn inclusief reistijd terug

Schrijf je nu in voor het motorrijbewijs startpakket of een try-out

Begin deze maand mijn motorrijbewijs in 1x gehaald (zowel AVB als AVD) dankzij de zeer goede begeleiding van Eric. Elke les zet je stappen en leer je enorm veel.

Lesley

Eric geeft vol passie les en zet veiligheid altijd voorop. Toch voldoende uitdaging en maatwerk. Samen met een flinke dosis humor heb ik op ontspannen wijze alle examens in één keer heb gehaald. Bedankt Eric!

Beau

Eerste keer geslaagd. Zeer kundige instructeur met een passie voor zijn vak. Eric bedankt!

Rick

Eric is een topper! Vakinhoudelijk en betrokken bij zijn leerlingen en hun omgeving. Een absolute aanrader!

Alex

Eric is een vakman met liefde voor motorrijden. Wie echt goed wil leren rijden en van duidelijke instructies houdt is bij deRijder aan het juiste adres! Bedankt Eric!

Niels

Je merkt de passie en enthousiasme van Eric, een zeer fijne instructeur!

Bjorn

Vanaf mijn eerste les had ik meteen een leuke klik met Eric. Zijn passie is groot en dat motiveert tijdens het lessen. Ik heb een leuke tijd gehad met Eric tijdens de lessen, en weet zeker dat ik straks met een zelfverzekerd gevoel op de motor zit en veilige kilometers kan maken!

Irene

Zijn manier van lesgeven is relaxed en duidelijk en zelf een echte motormuis en liefhebber. Dat maakt dat je les krijgt van een rots-in-de-branding die ook nog eens weet hoe verkeer werkt, en niet iemand die de regels opleest.

Eric

Rijles bij Eric gehad. Veel geduld, hij wil je echt wat leren. Eric geeft op een prettige manier tips en dit kun je gelijk proberen toe te passen in de praktijk. Eric is ontspannen, rustig, positief, duidelijk en straalt van plezier. Ik zou iedereen aanbevelen om bij Eric op rijles te gaan.

Maaike

Op een prettige manier veel van Eric kunnen leren en veel plezier erin gehad. Na deze lessen kan ik veilig de weg op, bedankt!

Sammy

Goede uitleg en ik heb veel plezier en lol gehad in mijn lessen. Vooral kreeg ik veel vertrouwen in de motor en mijzelf. Eric bedankt voor alle leuke lessen!

Bianca

Ik ben erg blij dat ik bij Eric heb mogen lessen. Hij is oplettend en weet je te vertellen waar de oorzaak ligt van je fouten. Hiermee kan je jezelf ontwikkelen. Je krijgt ook te horen wanneer je aandachtspunten wél goed gaan, zodat je weet dat je aanpassingen goed zijn. Deze combinatie en ook elke rit leuk kunnen maken heeft gezorgd voor een hele goede ervaring.

Max