Je motorrijbewijs halen?

Wil je gaan motorrijden? Al toerend je vrijheid voelen?
Dat is een geweldige ervaring!

Bij deRijder heb je altijd privé-les en haal je je motorrijbewijs met 100% maatwerk, afgestemd op jou!

Je motorrijbewijs halen met 100% maatwerk?

Bij deRijder is je motorrijbewijs maatwerk. Dat betekent dat je altijd solo motorrijles hebt.
1 op 1 met je rijinstructeur die jou persoonlijk leert kennen. Het lesprogramma stemmen we af op jouw leertempo.

Heb je er andere behoeften of wensen?
Neem gerust contact (06 – 86 69 00 46) op of stel je vraag via WhatsApp.

Motorrijdend leren motorrijden

We gaan zoveel mogelijk rijden op de weg. Zo leer je al motorrijdend motorrijden. Je leert omgaan met veel afwisseling. Niet steeds heen en weer naar hetzelfde oefenterrein maar verschillende routes naar diverse locaties. Verschillende type wegen, (weers)omstandigheden en verkeersdrukte. Dat maakt jou een échte motorrijder!

deRijder is gespecialiseerd in motorrijden en helpt jou om de motorvaardigheden te beheersen en hiermee de CBR-examinator te overtuigen om jou te laten slagen!

Bekijk in deze video de ervaring van een kandidaat:

De hoogste kwaliteit

deRijder streeft naar de hoogste kwaliteit en heeft het keurmerk KNMV erkende rijschool. Instructeurs zijn opgeleid tot KNMV gediplomeerd motorrij-instructeur (KGI).

De benodigde spullen staan klaar voor je!

De motoren:

We lessen op moderne, perfect onderhouden motoren (Yamaha MT-07).
Deze vallen in de rijbewijscategorie A (zwaar). Hiervan is 1 exemplaar verlaagd zodat ook kleinere kandidaten goed met de voeten aan de grond kunnen.

deRijder lesmotoren motorrijles

Beschermende motorkleding:

We lessen altijd in beschermende motorkleding. Je kunt gedurende de motorrijlessen gebruik maken van de spullen uit de garderobe van deRijder, daaraan zijn geen kosten verbonden. Je brengt alleen eigen schoeisel mee die de enkels bedekken, bij voorkeur motorschoeisel voorzien van enkel protectie.

deRijder motorrijles garderobe

Wil je graag een proefles?

Twijfel je nog, of wil je eerst nader kennis maken met je instructeur? Dat kan natuurlijk!
Schrijf je dan in voor een proefles!

Een proefles duurt 1,5 uur en kost €65,00.
Indien je daarna besluit te starten met lessen krijg je 1 uur cadeau bij je startpakket.
Zo is je proefles dus bijna gratis!

Voertuigbeheersing (AVB)

De eerste fase van de praktijk lessen start met voertuigbeheersing (AVB). Op een afgesloten terrein leer je onder andere achteruit parkeren, slalommen, wegrijden uit parkeervak, achtjes draaien en stapvoets rijden. Als je dit beheerst volgt een examen.

Verkeersdeelneming (AVD)

De volgende stap zijn de praktijklessen verkeersdeelneming (AVD), waarna ook een praktijk examen volgt.

Lees meer over motorexamen verkeersdeelneming (AVD).

Theorie-examenen en praktijkexamen verkeersdeelneming

Voordat je het praktijkexamen verkeersdeelneming voor de motor mag doen, doe je theorie-examen bij het CBR. Heb je alles voldoende afgerond dan ontvang je het felbegeerde roze pasje, je motorrijbewijs!

Lees meer over het motorexamen voertuigbeheersing (AVB).

De prijzen van deRijder in 2022 zijn als volgt:
Aantal lesurenPrijs Incl BTW
Try-out1,5€ 65,-
Startpakket (*)(**) 10€ 998,-
Aanvullende lessen1€ 62,50
2€ 125,-
4€ 250,-
6€ 375,-
8€ 500,-
10€ 625,-
Her-examens (**)AVB€ 127,50
AVD€ 270,-
(*) Inclusief 1x AVB en 1x AVD examen
(**) Examenkosten zijn inclusief reistijd terug vanaf het examen

Ja, ik wil graag een motorrijbewijs en schrijf mij hieronder in voor een proefles!

Heb je nog vragen of is iets nog niet duidelijk? Neem dan gerust contact op!

Ik zocht een rijschool waar persoonlijk maatwerk geleverd kon worden. Bij deRijder kreeg ik de vrijheid om zelf te ontdekken, en alle fijne details van het motorrijden te leren. Daarmee voor alles in 1x geslaagd!

Jesse

Mijn motorrijbewijs gehaald bij deRijder en inmiddels al heel wat veilige kilometers gemaakt. Ik zou de lessen bij deRijder aan iedereen aanbevelen. Hij neemt de tijd, geeft duidelijke uitleg en ik vond het super leuk om de AVB vaardigheden direct op de weg toe te passen. Onwijs bedankt voor de fijne lessen. Je passie voor het motorrijden werkt aanstekelijk!

Astrid

Een zeer goede rijschool, heel goede uitleg en super fijn om 1op1 les te krijgen. Echt een aanrader!

Damien

Fijne en duidelijke lessen gehad, en alles in 1x behaald. Als je opzoek bent naar 1 op 1 les ben je bij hier op ‘t juiste adres!

Julien

Mijn motorrijbewijs in 1x gehaald dankzij de zeer goede begeleiding van Eric. Elke les zet je stappen en leer je enorm veel.

Lesley

Eric geeft vol passie les en zet veiligheid altijd voorop. Toch voldoende uitdaging en maatwerk. Samen met een flinke dosis humor heb ik op ontspannen wijze alle examens in één keer heb gehaald. Bedankt Eric!

Beau

Eerste keer geslaagd. Zeer kundige instructeur met een passie voor zijn vak. Eric bedankt!

Rick

Eric is een topper! Vakinhoudelijk en betrokken bij zijn leerlingen en hun omgeving. Een absolute aanrader!

Alex

Eric is een vakman met liefde voor motorrijden. Wie echt goed wil leren rijden en van duidelijke instructies houdt is bij deRijder aan het juiste adres! Bedankt Eric!

Niels

Je merkt de passie en enthousiasme van Eric, een zeer fijne instructeur!

Bjorn

Vanaf mijn eerste les had ik meteen een leuke klik met Eric. Zijn passie is groot en dat motiveert tijdens het lessen. Ik heb een leuke tijd gehad met Eric tijdens de lessen, en weet zeker dat ik straks met een zelfverzekerd gevoel op de motor zit en veilige kilometers kan maken!

Irene

Zijn manier van lesgeven is relaxed en duidelijk en zelf een echte motormuis en liefhebber. Dat maakt dat je les krijgt van een rots-in-de-branding die ook nog eens weet hoe verkeer werkt, en niet iemand die de regels opleest.

Eric

Rijles bij Eric gehad. Veel geduld, hij wil je echt wat leren. Eric geeft op een prettige manier tips en dit kun je gelijk proberen toe te passen in de praktijk. Eric is ontspannen, rustig, positief, duidelijk en straalt van plezier. Ik zou iedereen aanbevelen om bij Eric op rijles te gaan.

Maaike

Op een prettige manier veel van Eric kunnen leren en veel plezier erin gehad. Na deze lessen kan ik veilig de weg op, bedankt!

Sammy

Goede uitleg en ik heb veel plezier en lol gehad in mijn lessen. Vooral kreeg ik veel vertrouwen in de motor en mijzelf. Eric bedankt voor alle leuke lessen!

Bianca

Ik ben erg blij dat ik bij Eric heb mogen lessen. Hij is oplettend en weet je te vertellen waar de oorzaak ligt van je fouten. Hiermee kan je jezelf ontwikkelen. Je krijgt ook te horen wanneer je aandachtspunten wél goed gaan, zodat je weet dat je aanpassingen goed zijn. Deze combinatie en ook elke rit leuk kunnen maken heeft gezorgd voor een hele goede ervaring.

Max